Nicoleta Luciu propune o dietă cu care poți să slăbești până la vară

Nicoleta Luciu propune o dietă cu care poți să slăbești până la vară

Cândva era invidiată pentru silueta subțire și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă după ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a decis să își dedice tot timpul familiei și nu a mai pus atât de mult preț pe aspectul fizic. Acum, vedeta este hotărâtă să se ocupe mai mult de felul în care arată și și-a propus ca până la vară să slăbească spectaculos și să arate perfect în costum de baie.

Vedeta a decis să lanseze o provocare în mediul online și să înceapă o dietă alături de doamnele și domnișoarele care o urmăresc pe instagram și care își doresc să slăbească rapid.

Pentru a obține o siluetă de vis, Nicoleta Luciu a dezvăluit că va ține o dietă în care alimentul de bază să fie salata. Vedeta cântărește în prezent 68 de kilograme și este determinată să slăbească, urmărind progresul în fiecare dimineață.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideți de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim super frumoase și să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata.”, a spus Nicoleta Luciu.

Pentru a le veni în ajutorul femeilor care vor să înceapă această dietă, Nicoleta Luciu a dezvăluit o rețetă simplă și care poate fi preparată rapid.

Mai exact, vedeta a ales ca la masa de seară să consume:

  • o salată cu spanac;
  • ou;
  • perle de brânză;
  • rucola.

În plus, vedeta a spus că în salate pot fi adăugate: brânză, ou, nuci sau carne slabă.

Sursa