5 situații neplăcute în care orice femeie însărcinată se va regăsi

5 situații neplăcute în care orice femeie însărcinată se va regăsi

Fără îndoială că sarcina reprezintă unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața unei femei, acest lucru însemnând puterea creației unei noi ființe în interiorul tău; nu există un cadou mai prețios pe care o femeie l-ar putea primi, cu toate că pe parcursul sarcinii există numeroase dificultăți pe care o viitoare mamă le va experimenta.

5 situații neplăcute în care orice femeie însărcinată se va regăsi

Femeile însărcinate trec prin momente pe care cu greu ți le-ai putea imagina.

Pentru toate femeile care sunt însărcinate, nu trebuie să vă îngrijorați deoarece nu sunteți singurele în această situație și este normal ca uneori să nu vă simțiți perfecte, așa cum o făceați înainte.

De aceea, am decis să creăm o listă cu 10 situații prin care orice femeie însărcinată trece la un moment dat.

1. „Pot să te ating?”

Burtica ta pare că a devenit un fel de glob magic, iar toată lumea din preajma ta își dorește să te atingă. Poate pentru unele femei senzația aceasta nu este deranjantă, dar pentru cele mai multe, la un moment dat devine destul de iritant.

2. Dacă nu poți ajunge, atunci lasă-l acolo

În momentul în care nu îți mai poți vedea picioarele, vei ști că ai atins al treilea semestru al sarcinii; iar dacă nu te poți apleca după ceva care ți-a căzut, cel mai bun sfat este să îl lași pe jos sau să ceri ajutorul cuiva pentru a evita orice neplăceri.

5 situații neplăcute în care orice femeie însărcinată se va regăsi

3. Probleme reale

În timpul acelor 9 luni, cu siguranță te vei gândi foarte mult la ce nume să alegi pentru viitorul tău bebeluș; poate vei analiza toate detaliile, precum prima literă, semnificația religioasă sau cea emoțională. Cu toate acestea, trebuie să știi că indiferent ce nume ai alege, acela va fi perfect.

Sarcina este o perioadă dificilă, în care se poate să plângi destul de des. Însă perioada postpartum este şi mai şi. Vei plânge şi mai mult, mai ales în prima lună.

4. „OK, calmează-te!”

Deseori vei ajunge să te afli în situația în care să te întrebi dacă în burtica ta are loc un meci de fotbal pentru că pare că este mult prea multă agitație; totuși, acest lucru este perfect normal chiar dacă se întâmplă probabil atunci când te aștepți cel mai puțin.

5. Așteptarea

Este evident că te vei întreba constant în cât timp vei ajunge înpoi la forma sau la numărul de kilograme pe care îl aveai înainte de sarcină; stai fără grijă deoarece dacă vei face sport și vei avea timp să ai grijă de tine, kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii vor dispărea ca prin minune.

Durerea este un lucru la care te aştepţi după naştere, însă nu şi să apară când stai în picioare un minut, minut în care să simţi că tot ceea ce ai pe dinăuntru va cădea. O senzaţie intensă de presiune, ca şi cum capul copilului ar fi încă acolo, însă fără senzaţia de arsură. Toate acestea durează cam o săptămână. În plus vei simţi că ai o minge de golf între fese zile la rând.

Sursa: insarcinata.anamariavasile.com