mamaplus

Năzdrăvanul prinț Louis a împlinit 6 ani. Tradiționala poză aniversară a fost făcută de mama lui și-l arată cu zâmbetul până la urechi

-
//
23.04.2024

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate Middleton, au mulţumit publicului pentru mesajele trimise în 23 aprilie, cu ocazia celei de-a şasea aniversări a fiului lor, Louis.

mamaplus

Cuplul a publicat, de asemenea, o fotografie cu Louis pe reţelele de socializare pentru a marca ocazia, un close-up al tânărului prinţ zâmbind.

"La mulţi ani cu ocazia împlinirii a 6 ani! Vă mulţumim pentru toate urările frumoase de astăzi", au transmis prințul și prințesa de Wales.

Fotografia a fost făcută de Kate în Windsor, unde locuieşte familia. Louis este cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului princiar, avându-i ca fraţi pe George, în vârstă de 10 ani, şi pe Charlotte, care urmează să împlinească 9 ani luna viitoare.

Palatul Kensington dă publicităţii de câţiva ani fotografii realizate de Kate, o fotografă amatoare pasionată, pentru a marca zilele de naştere şi alte evenimente de familie.

sursa