Doar cu Linella descoperi beneficiile adevărate ZI DE ZI!

Doar cu Linella descoperi beneficiile adevărate ZI DE ZI!

-
//
24.10.2017

Rețeaua de magazine Linella le este recunoscătoare clienților săi, care în fiecare zi își fac cumpărăturile la Linella și vor să le mulțumească așa cum știu ei mai bine!

Doar cu Linella descoperi beneficiile adevărate ZI DE ZI!

De aceea, pe 26 octombrie, Linella lansează un nou program de fidelitate, Cardul de Beneficii ZI DE ZI, pentru a fi mult mai aproape de voi și de dorințele voastre.

Cardul de Beneficii ZI DE ZI este  cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoții suplimentare și reduceri semnificative la toate produsele din magazin.

La Linella găsești întotdeauna oferte profitabile și prețuri accesibile, însă cu Cardul de beneficii ZI DE ZI, ai și mai multe avantaje!

Cum să-ți faci un card de beneficii ZI DE ZI?

1. Începând cu ziua de  26 octombrie, solicită în orice magazin Linella un formular de înscriere.

2. Completează-ți datele personale pe toate câmpurile  din  formularul de înscriere, semnează-l și predă-l persoanei responsabile din magazin.

3. Primește cardul de beneficii ZI DE ZI absolut gratuit, în decurs de cel mult 7 zile. Vei fi anunțat printr-un sms de notificare a validării cardului, la numărul de telefon înscris în formular.

Doar cu Linella descoperi beneficiile adevărate ZI DE ZI!

Avantajele cardului de beneficii ZI DE ZI

1. Vei beneficia de reduceri speciale la un număr selecționat de articole.

2. Vei fi surprins cu o gamă nouă de produse și prețuri speciale, valabile doar pentru posesorii cardului de beneficii ZI DE ZI.

3. Prețurile reduse cu card pot fi găsite în revistele Mega Oferta sau în alte cataloage promoționale.

4. Produsele a căror reducere poate fi obținută doar prin folosirea cardului, sunt marcate la raft cu un indicator special.

Prin intermediul cardului de beneficii ZI DE ZI, Linella dorește să vină în întâmpinarea ta, răsplătindu-te cu reduceri speciale la unele produse!

Cumpărături plăcute!