mamaplus

O fetiță a fost băgată în apă clocotită de bunica vitregă. Motivul este uluitor!

-
//
22.08.2019

O fetiță de doi ani a suferit arsuri cumplite pe picioare, după ce bunica sa vitregă a băgat-o în apă clocotită. Incidentul șocant s-a petrecut pe data de 11 august, când Kaylee Robinson a fost lăsată în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, în casa ei din Chattanooga, SUA.

mamaplus

Mama fetiței, Brittany Smith, a declarat că viitoarea sa soacră și-a justificat gestul spunând că "a avut o zi proastă." Femeia a fost reținută și acuzată de agresiune asupra unui copil în formă agravată și poate fi eliberată dacă plătește o cauțiune de 150.000 de dolari.

Mama a postat imaginile cu rănile cumplite pe rețelele sociale și astfel s-au autosesizat autoritățile. Detectivul care a preluat cazul a declarat că sunt cele mai grave arsuri pe care le-a văzut vreodată.

Fetița riscă să rămână fără picioare

Micuța este internată și primește îngrijiri medicale, însă starea ei se agravează de la o zi la alta. Rănile prezintă un risc mare de infecție și ar putea risca inclusiv amputarea picioarelor.

"Este groaznic. Kaylee a suferit două operații până acum, dar acestea nu au dat rezultate. Pielea nu se reface așa cum sperau medicii. Are foarte multă durere," a mai declarat mama.

Brittany Smith a mărturisit că anterior și-a mai lăsat fetița cu viitoarea soacră, dar nu au fost cazuri de agresiune din partea ei. Acum, însă, femeia a fost nevoită să-și lase fiica în grija bunicii pentru a merge cu ceilalți doi copii ai săi la cursurile de înot. La scurt timp după ce a plecat, a fost sunată de viitoarea soacră, care i-a spus că s-a întâmplat ceva, timp în care o auzea plângând pe fetiță.

Sursa