O mamă din Nisporeni și-a lăsat bebelușul în grija unei străine și a dispărut fără urmă

O mamă din Nisporeni și-a lăsat bebelușul în grija unei străine și a dispărut fără urmă

Și-a lăsat copilul de doar jumătate de an în grija unei femei practic străine și nu a mai revenit pentru a-și lua bebelușul acasă.

Este isprava unei tinere mame în vârstă de 26 de ani din satul Valea Trestieni. Inițial, aceasta a spus că pleacă să-și caute gazdă, după care se va întoarce să-și ia copilul. De atunci au trecut deja trei săptămâni, iar femeia, care are acum grijă de micuț spune că nici urmă de mama acestuia. Postul nostru de televiziune a scos la iveală acest caz și a anunțat autoritățile locale, după care, ca prin minune a apărut și mama, scrie canal2.md.

Poliția s-a autosesizat pe marginea acestui caz și a găsit-o pe mama dispărută.

„Mama copilului a fost găsită chiar la Primăria localității de unde este de baștină, unde își perfecta actele pentru ca să ducă copilul la un centru de plasament din municipiul Chișinău. La moment se acumulează materiale pentru ca să fie transmise în Secția Urmărire Penală, pentru ca să fie examinate prin prisma art. 274, Cod Procesual Penal.”, a comunicat ofițerul superior al Serviciului Interacțiune Comunitară al IP Nisporeni, Adriana Ticlenco.

Cazul a fost și în vizorul asistenților sociali. Aceștia au reușit să discute cu mama bebelușului. Potrivit lor, femeia și-a luat astăzi copilul și a plecat la Chișinău pentru a sta temporar la un centru de plasament. Mama bebelușului mai are un băiețel din prima căsătorie, pe care l-a lăsat în grija soacrei.

Sursa: noi.md