Bunica bate toba la... poliție

Bunica bate toba la... poliție

-
//
19.03.2018

Pregătirile pentru lansarea Proiectului „Bunicii Grijulii” continuă! A anunțat șef-adjunctul Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, pe contul său de Facebook, după ce a avut astăzi, 16 martie, o întrevedere cu cei mai faimoși bunicii din țara noastră, care au dus faima tradițiilor și folclorului național în toată lumea, Lidia și Tudor Bejenaru, cunoscuți pentru participarea la Eurovision alături de formația Zdob și Zdub. 

Bunica bate toba la... poliție

„Cu înțelepciune și o căldură sufletească profundă, bunicii au ascultat atent și s-au familiarizat cu proiectul demarat de Inspectoratul General al Poliției, menționând că sunt foarte încântați de inițiativele care vin să susțină persoanele vârstnice și să contribuie la siguranța copilașilor acestei țări. Atât bunica Lidia, cât și bunicul Tudor au decis să nu rămână indiferenți și să aducă un aport la proiect prin promovarea acestuia în localitatea lor. 

Totodată, la 4 mai 2018, atunci când ne propunem să lansăm proiectului, bunica va bate toba pentru a da start activităților Bunicilor Grijulii. Nu uitați, copiii sunt tezaurul, iar bunicii diamantul acestei națiuni”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Bunica bate toba la... poliție

Amintim că poliția națională a lansat proiectul „Bunicii Grijulii”, prin care își propun să consolideze parteneriatul între toți actorii societăţii. Proiectul are drept scop familiarizarea copiilor cu regulile de siguranță personală, respectarea regulilor de circulație rutieră, consolidarea unui dialog între tânăra generație și persoanele de vârsta a treia, care le va acorda posibilitatea de a beneficia de mai multă comunicare și de a-și împărtăși înțelepciunea și experiența lor de viață și a crea un viitor sigur.

Bunica bate toba la... poliție

Sursa: realitatea.md