mamaplus

Corina Dascălu a publicat prima imagine alături de noul ei iubit: ”Iubirea învinge tot”

-
//
18.05.2022

Nutriționista Corina Dascălu este în al nouălea cer de fericire și a decis să-și împărtășească bucuria cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Ea a ales să o facă într-o zi foarte specială și anume în data de 15 mai, când iubitul ei își sărbătorește ziua de naștere. Corina a organizat o petrecere surpriză pentru Vasile, invitându-i pe cei mai apropiați prieteni. Chiar dacă a ținut în secret relația, ea a decis că acum este momentul potrivit să vorbească deschis despre asta.

Corina Dascălu a povestit că deși este o diferență de 6 ani între ei, se înțeleg de minune. Cei doi s-au cunoscut la un curs de psihosomatică și de atunci sunt de nedespărțit. Evident, au existat și mici neînțelegeri, dar le-au făcut față împreună.

mamaplus

”Dacă voi credeți că la noi totul a mers ca pe unt și suntem într-o continuă romantică, eu vreau doar să vă spun că n-a fost și nu este, pentru că nu poate să fie, părerea mea. Pentru că asta înseamnă să nu fii sincer, să nu fii deschis. Este absolut normal ca doi oameni care și-au trăit niște experiențe până acum, să vină la pachet cu niște lucruri acolo și să se ciocnească la un moment dat. Așa că, da dragilor, nu ne-a fost ușor, nu ne este, dar iubirea învinge de fiecare dată. Eu de asta m-am convins.”, a mărturisit Corina Dascălu pe Instagram.

mamaplus

Menționăm că nutriționista Corina Dascălu are un băiețel în vârstă de 3 ani din căsnicia sa anterioară cu Arcadie Scobioală. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul anului 2019.