Cum s-au distrat picii și părinții la Festivalui “Mai Dulce”

Cum s-au distrat picii și părinții la Festivalui “Mai Dulce”

-
//
22.05.2017

A fost dulce de tot acest weekend. Părinții și-au îmbrăcat copiii în cele mai colorate hăinuțe din garderobă și i-au dus la Festivalul “Mai Dulce”, acolo unde  distracția, voia bună, dar cel mai important – deliciile aromate nu se termină niciodată!

Cum s-au distrat picii și părinții la Festivalui “Mai Dulce”

Timp de o zi, părinții și picii din Capitală au avut posibilitatea să petreacă timpul frumos și activ. De asta au avut grijă organizatorii evenimentului în frunte cu Nata Albot.

Cei mici au cântat și dansat alături de Ionela Țăruș, Mihai Ungureanu, Adrian Ursu, Bety, Lolipops și picii de la Teo Dance.

Tot pentru copii au fost organizate un număr record de ateliere: roata olarului, atelierul de pictat ”Mai Creativ - Mai Dulce”, cu tânărul artist Radu Dumbrăveanu, figurine în gips și ceramic, facepainting, caricaturi, henna tattoo și oglinda selfie!

Special pentru părinți și bunici, K LUMEA a pregătit un braț de concursuri care i-au luat cu dulcișorul! ”Mură-n Gură”, ”Gogoși Gogonate ” și ”Sărutul Dulce” au fost doar câteva dintre ele!

Peste 20 de perechi de gemeni au participat cu părinții lor la cea mai mare paradă a gemenilor din țară.

La Târgul de Deserturi, cei prezenți s-au înfruptat cu prăjituri, torturi și înghețată. Echipa K Lumea a gătit clătite cu dulceață și sirop de arțar în plină stradă.

Cei curioși să afle secrete ale patiseriei au asistat la Teatrul Gastronomic. Printre actorii Teatrului Gastronomic din această ediție a fost mica vedetă a internetului, Otilia Stăvilă, bucătăreasă la doar 6 ani, Julia Rodnițchi, patiser de profesie, câștigătoarea primului trofeu ”Cireașa de pe Tort”. De asemenea, a oferit un atelier Dorin Mereuță, creatorul mărcii Sincer Brutar. Bloggerițele Ana-Maria Scripcari și Natalia Madan, precum și nutriționista Corina Dascălu au venit și ele cu câteva rețete la Teatrul Gastronomic.

Cum s-au distrat picii și părinții la Festivalui “Mai Dulce”

Peste 80 de meșteșugari și-au vândut lucrările la Târgul de Artizanat. În acest an, la eveniment s-au adunat un număr record de participanți la Târgul Copiilor Cuminți, unde cei mici și-au scos în vânzare cărțile, jucăriile și hainele uzate.

10 branduri locale s-au reunit sub umbrela DIN INIMĂ, iar persoanele care au venit la eveniment au avut ocazia să-și achiziționeze produse create special pentru “Mai Dulce” de mărcile Georgette, Olsa Shoes, Oldcom, Mily Mia, Mallena, O’Blanc Memories, Amarena Secret și Vasconi, care a pregătit și un atelier de pictură pe tricouri pentru copii. Lia Fia a venit cu o defilare de modă pentru fetițe.

Sloganul și hashtagul evenimentului a fost #TEPUPMAIDULCE. Organizatorii au încurajat toți vizitatorii să profite de întâlnirea cu prietenii ș să-și ofere like-uri, îmbărțișări, săruturi și zâmbete chiar la eveniment.

Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor, iar profitul va fi direcționat spre proiectul Arterapia, care are scopul de a reanima decorativ spațiile din spitalele pentru copii.

Sursa: Mamaplus.MD