Cum va fi vremea în următoarele zile, potrivit meteorologilor

Cum va fi vremea în următoarele zile, potrivit meteorologilor

-
//
20.03.2018

Mâine, în toată ţara va ninge. Vântul va bate slab din Nord-Vest. La Briceni şi Soroca vor fi minus două grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol mercurul din termometre va indica un grad. La Leova, Comrat şi Cahul se aşteaptă două grade Celsius.

Cum va fi vremea în următoarele zile, potrivit meteorologilor

La noapte, în Chişinău vor fi minus şapte garde. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală, temperatura aerului va ajunge până la un grad Celsius. În următoarele zile se așteaptă ninsori. Spre sfârşitul săptămânii, ziua, maximele vor fi de cinci grade, iar noaptea vor fi şapte grade cu minus.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Roma se vor înregistra 13 grade, iar la Paris şi Londra - opt. La Madrid sunt prognozate 12 grade Celsius, iar în Berlin vor fi şase.

La Viena maximele vor fi de patru grade Celsius, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta vor fi şase grade , iar la Belgrad va fi doar unul. La Praga termometrele vor arăta două grade Celsius. La Atena şi Ankara va fi cald, iar mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 18 grade. În capitala României se vor înregistra două grade, iar la Kiev vor fi minus două grade. La Moscova, termometrele vor indica un grad Celsius.

Sursa: publika.md