În curând! Cel mai aşteptat film erotic din ultimul deceniu

În curând! Cel mai aşteptat film erotic din ultimul deceniu

-
//
04.02.2015

„Fifty Shades of Grey”, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorită faptului că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului, informează dailymail.co.uk.

În curând! Cel mai aşteptat film erotic din ultimul deceniu

"Cincizeci de umbre ale lui Grey” va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decât cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate în 2014 puse la un loc, ceea ce plasează acest film artistic pe primul loc în topul celor mai erotice din ultimul deceniu.

Filmul va avea premiera cu o zi îaniantea sărbătorii Valentine's Day.  

În rolurile principale sunt actorii Jamie Dornan şi Dakota Johnson. În film apare şi cântăreaţa britanică Rita Ora, iar pe coloana sonoră e inclus un remake al unui hit cunoscut de-al lui Beyonce.

Jamie Dornan a accentuat latura romantică a filmului, spunând într-un interviu pentru revista ELLE, varianta din Marea Britanie, că „Povestea de dragoste este mai importantă decât aspectul BDSM. Vrem să spunem o poveste de dragoste şi asta nu poate să fie numai despre ceea ce se petrece în Camera Roşie. Ăla nu e un film. Se întâmplă multe alte lucruri pe lângă alea.”

Dornan a mai spus că s-a pregătit pentru rolul unui bogătaş cu diverse fetişuri sexuale frecventând sex-cluburi. „A fost o seară interesantă. Şi apoi m-am întors la soţia mea şi la bebeluşul nostru. Am făcut un duş lung înainte să-i ating”, a glumit actorul din Irlanda de Nord. „Pot înţelege de ce unii oameni consideră că a lega o femeie şi a-i da palme la fund e un act misogin… Dar, de fapt, sunt mult mai mulţi bărbaţi submisivi decât femei. Bărbaţi foarte puternici”, a adăugat actorul.