„Dăruim zâmbete tuturor copiilor” – o sărbătoare care nu trebuie ratată!

„Dăruim zâmbete tuturor copiilor” – o sărbătoare care nu trebuie ratată!

-
//
31.03.2017

1 aprilie este Ziua Zâmbetelor, de care se bucură întreaga lume! Clubul „Ciufulica” și Asociaţia Obsteaşcă „Viaţa fără leucemie” vă așteaptă la cea mai mare sărbătoare „Dăruim zâmbete tuturor copiilor”, care va avea loc în fața magazinului UNIC.

„Dăruim zâmbete tuturor copiilor” – o sărbătoare care nu trebuie ratată!

Veți avea parte de un program mega-distractiv, cu zeci de concursuri, cântece și dansuri, sute de baloane, surprize și mii de zâmbete! De asemenea, vă așteaptă multe surprize din partea oaspeților noștri speciali și a partenerilor! Special pentru oaspeţii evenimentului va evolua Artista emerită a RM Lilia Şolomei. Cunoscuta interpretă de operă va apărea într-o postură neobişnuită – va interpreta cântecele preferate ale copilăriei!

În această zi veți avea posibilitatea, prin participarea la loterie, să susțineți copiii diagnosticați cu cancer de sânge, precum și să câștigați o mulțime de cadouri, inclusiv MARELE PREMIU! Mijloacele colectate vor fi direcționate pentru susținerea copiilor aflați la tratament în secția oncohematologia pediatrică a Institutului Oncologic.

Vă invităm împreună cu toată familia pe 1 aprilie, între orele 11.00 şi 14.00! Nu rataţi ocazia de a beneficia de emoţii pozitive şi de a dărui zâmbete copilaşilor care au cel mai mult nevoie de ele! 

Detalii >>>