mamaplus

George, Charlotte și Louis au intrat în vacanță! Ce planuri au copiii regali în această vară

-
//
11.07.2023

Prințul și Prințesa de Wales au o mulțime de activități cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timpul vacanțelor școlare.

mamaplus

După câteva luni incredibil de încărcate, cu multe ceremonii și apariții oficiale, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se bucură de primele zile din vacanța de vară. Toți cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales merg la Școala Lambrook, situată în apropiere de casa lor din Windsor. Acum, ei se vor distra și relaxa cât mai mult posibil, căci pe 6 septembrie se vor întoarce la cursuri.

Dar ce vor face ei o vară întreagă? Luând în considerare dezvăluirile făcute chiar de cuplul Kate Middleton -Prințul William, familia de Wales va avea planuri interesante. E posibil ca pentru această vară Kate Middleton și Prințul William să se gândească mai ales la intimitatea lui George, Charlotte și Louis, mai ales că în ultima perioadă cei mici au fost tot mai des expuși public. 

mamaplus

Este foarte probabil ca familia Wales să-și petreacă o mare parte din timp la Anmer Hall - casa lor din Norfolk, pe domeniul Sandringham. O altă distracție pentru trioul regal ar fi să participe la treburile casnice. În timpul unei vizite la o fermă de capre din Țara Galilor, anul trecut, Prințesa de Wales a lăsat să se înțeleagă că Prințul George a fost responsabil de mutarea hranei pentru animale pe moșie în timpul unei vacanțe de jumătate de trimestru, relatează Mirror

După ce Prințul William a arătat un robot de măturat silozuri, Kate Middleton i-a spus fermierului: „Asta a fost treaba lui George în vacanță - să mute furajele”. E posibil și ca Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, alături de părinții lor, să facă o scurtă excursie, fie în Marea Britanie, fie în străinătate. O locație în care familia s-a întors de nenumărate ori este insula Tresco, în Insulele Scilly, scrie okmagazine.ro.

Insula este singura dintre cele cinci insule care se află pe o proprietate privată și se spune că se mândrește cu nisip alb, ape turcoaz, păsări rare și o floră și o faună luxuriante. A fost chiar supranumită "Caraibe din Cornwall".

În timpul ultimei lor vizite, unii turiști au povestit cum a fost să îi vadă pe membrii familiei regale. Ei au spus: „La început, abia am observat, deoarece păreau o familie normală în vacanță”.