mamaplus

Jessica Simpson a ajuns doar piele şi os, la trei ani după ce-a născut al treilea copil

-
//
16.03.2022

Eşti ok? Este întrebarea pe care i-au adresat-o cel mai des în comentarii fanii lui Jessica Simpson, după ce vedeta a postat o fotografie nouă cu ea. Numai că în această fotografie, vedeta de 41 de ani arată îngrijorător de slabă, cu hainele atârnând, pur şi simplu, pe ea. Jessica a postat pe Instagram un selfie cu ea, în care abordează o ținută all-black, care îi evidențiază şi mai mult scăderea în greutate.

Această schimbare dramatică de look survine la trei ani după ce vedeta i-a dat naşterea celui de-al treilea copil, mezina Birdie, Jessica şi soțul ei, Eric Johnson, mai având o fiică şi un fiu mai mari.

mamaplus

În 2019, Jessica Simpson a dezvăluit că a slăbit aproape 45 de kilograme la circa şase luni după ce a născut-o pe Birdie, după ce această a treia sarcină a făcut-o să ajungă aproape de 100 de kilograme. Cu toate acestea, se pare că vedeta continuă să slăbească chiar şi mai mult decât trebuie.

Jessica a urmat un plan alimentar şi de fitness cu celebrul antrenor al vedetelor Harley Pasternak, care include realizarea a 14.000 de paşi pe zi şi antrenamente regulate la sala de fitness. Anul trecut, Jessica a mărturisit că nu mai obişnuieşte să se cântărească, că nu mai are un cântar în casă şi n-are habar câte kilograme are acum.

Cu toate acestea, ce se vede în oglindă ar trebui să-i dea de gândit…

mamaplus
mamaplus