mamaplus

Madonna s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 35 de ani, după 3 ani de relație

-
//
27.04.2022

Se pare că dragostea nu este punctul forte al Madonnei. Artista s-a despărțit de Ahlamalik Williams (28 de ani) după trei ani de relație. Potrivit unor surse, Madonna (63 de ani) și iubitul ei care îi era dansator, nu s-au mai înțeles, așa că s-au despărțit pe cale amiabilă. Și spunem „pe cale amiabilă”, pentru că se pare că cei doi vor continua să colaboreze pe plan muzical. Ahlamalik va continua să danseze în trupa artistei.

Fanii sunt de părere că între cei doi nu mai este nicio cale de împăcare, mai ales că, se pare că Madonna a postat un mesaj pe rețelele sociale, prin care a dat de înțeles că relația dintre ea și fostul iubit nu va mai fi niciodata la fel, notează Page Six.

„Madonna s-a aruncat într-o viață socială ocupată și și-a văzut prietenii și familia după despărțire. Are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biopic, la muzică nouă și având grijă de familia ei. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă. Sunt încă în relații bune și nu există suferință, dar sunt în locuri diferite cu viața lor.  Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei. Lucrând amândoi la alte lucruri, a fost greu să-și mențină dragostea aprinsă”, a declarat o sursă, potrivit The Sun.

Echipa Madonnei nu a comentat nimic în legură cu viața amoroasă a artistei, însă surse din anturajul lor spun că nu i-au mai văzut împreună din luna ianuarie.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au cunoscut în 2015 și de abia la finalul lui 2018 au început să formeze un cuplu.