Madonna si-a obligat un angajat sa-i pupe picioarele. Vezi de ce a facut asta

Madonna si-a obligat un angajat sa-i pupe picioarele. Vezi de ce a facut asta

-
//
24.09.2015

In spatele scenei, Madonna (57 de ani) le face viata un calvar angajatilor.

Madonna si-a obligat un angajat sa-i pupe picioarele. Vezi de ce a facut asta

Fanii o iubesc pe celebra artista, care reuseste sa faca un show incendiar de fiecare data cand urca pe scena. Cu toate acestea, admiratorii Madonnei (57 de ani) nu realizeaza ca vedeta le face zile grele angajatilor ei, pe care ii pedepeste aspru atunci cand gresesc.

Regina muzicii pop are o reputatie pe masura printre angajati. Comportamentul ei se ridica la nivelul titulaturii primite de-a lungul anilor, iar oamenii din echipa ei o trateaza cu mare atentie pe vedeta. Recent, unul dintre dansatori a intarziat cateva minute la o repetitie, iar pentru ca nu i-a respectat programul, Madonna l-a obligat sa ii ceara scuze si sa ii pupe picioarele.

„Dansatorul intarziase numai cateva minute si ii cerea iertare nebuneşte (Madonnei, n.r.)”, a povestit una dintre surse, citata de femalefirst.co.uk. Nu numai ca isi trateaza angajatii ca pe nişte sclavi, dar Madonna are foarte multe pretentii oriunde s-ar duce.

Nu suporta sticlele pe jumatate goale

„Ei stiu ca vine (echipa, n.r.) pentru ca vorbesc dinainte . Primul lucru care se intampla este ca organizatorii arunca toate sticlele cu apa, pentru ca ea nu suporta sa vada sticle pe jumatate goale. Apoi, scad intensitatea luminilor si aprind lumanari pentru ca ii place ca incaperea sa arate şi sa miroasa intr-un anumit fel”, a mai povestit sursa.

Cu toate acestea, atunci cand este surprinsa de camerele de filmat, diva are un comportament normal, care nu denota ca in viata reala ar fi atat de pretentioasa.

Sursa: acasatv.md