mamaplus

Magia cifrei trei: În această zi suntem încurajați să spunem adevărul

-
//
03.03.2023

Cifra 3 este un număr magic, cu un simbolism puternic, care are mai multe semnificații. Probabil ai observat că astăzi este o zi specială 03.03.2023. Află în continuare care este semnificația acestor cifre.

mamaplus

Așadar, vineri, 3 martie, este a treia zi din a treia lună a anului. Este considerată o zi puternică din punct de vedere numerologic și energetic, transmite bani.md.

Dacă vrem să înțelegem magia cifrei 3, de care sunt legate mai multe „coincidențe” atât din punct de vedere științific cât și religios. Trăim într-o lume tridimensională, pe a treia planetă de la soare și viața este compusă din 3 elemente: naștere, viață, moarte.

De asemenea, treimea sau triada a fost întotdeauna considerată sacră, ea reprezintă Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, reprezentând numărul întregului. În astrologie, numărul 3 este legat de Jupiter, planeta bucuriei, abundenței, succesului, norocului și înțelepciunii.

3 Martie 2023 – Schimbări de energie

Martie este una dintre cele mai schimbătoare luni din an când au loc nu doar schimbări în natură, dar și schimbări puternice de energie. Te poți simți tras și împins în toate direcțiile. Luna martie poate fi, însă, o luna plina de surprize. Fii deschisși mergi cu valul. Încearcă să nu te stresezi și să iei lucrurile așa cum vin.

Ziua a 3 a lunii este și mai specială. În această zi suntem încurajați să spunem adevărul, să creăm echilibru între minte, corp și suflet. Folosește-te de energia aceste luni și mai cu seamă energia acestei zile pentru a te dezvolta. Găsește echilibrul între minte și suflet. Meditează și relaxează-te pentru a te reîncarcă energetic.