Mihai Ungureanu, trimis în super-finala show-ului „Tantsuyut Vse” Ucraina

Mihai Ungureanu, trimis în super-finala show-ului „Tantsuyut Vse” Ucraina

-
//
26.12.2016

Mai puțini concurenți din cadrul show-ului ucrainesc de talente Танцуют Все! (So You Think You Can Dance?) reușesc performanțe ca cele ale lui Mihai Ungureanu. Talentatul basarabean de numai 12 ani i-a convins pe jurați și telespectatori că merită un loc de cinste în super-finala concursului!!

Până a fi selectat pentru super-finala concursului, care urmează să aibă loc deja săptămâna viitoare în Ucraina, Mihai a parcurs alte două „probe de foc”. În a doua gală live a show-ului, moldoveanul de 12 ani a improvizat stihia cutremurului, dăruindu-le tuturor un număr artistic demn de aplauzele și uralele tuturor.

A urmat o nou dans, intitulat „solo al vieții”, care i-a umplut pe toți de energie și i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare.

De data aceasta, publicul a fost cel care a trebuit să-și spună cuvântul, astfel că din toți concurenții ajunși la această etapă, doar încă 3 au fost aleși către super-finală. Mihai a fost desemnat cel de-al treilea super-finalist, fiind profund emoționat de aflarea rezultatului.

Felicitări, Mihai! Vom ține pumnii strânși pentru tine!

Sursa: EA.md