Sechestrată de propriul tată. Iată cum s-a salvat o tânără!

Sechestrată de propriul tată. Iată cum s-a salvat o tânără!

-
//
19.09.2017

Această poveste reală pare a fi desprinsă din filmele de groază. O tânără din Italia a fost sechestrată de propriul tată timp de 4 ani. Aceasta a reușit să se salveze ca prin minune, prin intermediul unui joc video.

Sechestrată de propriul tată. Iată cum s-a salvat o tânără!

După o anchetă care a durat un an, autoritățile din Florența au reușit să o elibereze pe tânără. Tatăl de origine sârbă plănuia să își vândă fiica pentru suma de 15.000 de euro unui bărbat, care o voia de soție.

Tânăra, al cărui nume nu a fost dezvăluit, fusese pusă la vânzare încă de când avea doar 13 ani. Un alt sârb, care locuia în Franța, venise la acea vreme în Italia pentru a vedea dacă fata era potrivită pentru fiul său. Mulțumit de ce a văzut, acesta a depus apoi suma de 4000 de euro drept garanție într-un cont. Urma ca restul să fie achitat când „mireasa” va ajunge la mire.

Adolescenta nu a fost „livrată” în tot acest timp pentru că nu împlinise încă 17 ani, vârstă la care putea trece granița fără să trezească suspiciunile autorităților. Patru ani de zile, copila a fost ținută captivă într-o cameră, iar tatăl ei a avut grijă să rămână virgină și îi controla regimul alimentar ca să nu se îngrașe.

De asemenea, era obligată să facă diverse treburi casnice pentru a deveni o soție bună și părăsea camera în care era captivă doar o dată la două luni, când tatăl ei o ducea la piață ca să învețe exact ce produse trebuie să cumpere.

Singura ei distracție era un joc de pe un telefon fără cartelă SIM. Victima nu a avut acces la Internet, însă într-o zi i-a apărut un semnal slab de la o rețea wireless fără parolă, de la un apartament situat mai jos cu un etaj, în blocul în care locuia.

Însă, fata tot nu putea să comunice cu nimeni pentru că nu avea nimic altceva pe telefon în afară de acel joc. Dar după câteva săptămâni, victima a descoperit că există opțiunea „chat room”, o opțiune de multiplayer online.

A dat mesaje la mai mulți utilizatori ai jocului pentru a cere ajutor, însă fără niciun rezultat. Tânăra nu și-a pierdut speranța, însă, și a continuat să trimită mesaje zi de zi, până ce un tânăr a luat-o în serios și a alertat imediat poliția. Fata îi scrisese numele ei și adresa la care era captivă.

Astfel, poliția italiană a reușit să o găsească într-o suburbie a Florenței, iar acum fata se află sub protecția poliției și beneficiază de tratament psihologic.

Tată ei se află în arest și este judecat pentru răpire și rele tratamente aplicate minorului.

Sursa: unica.ro