Smart Kids - oferă cadouri !!!

Smart Kids - oferă cadouri !!!

-
//
19.09.2016

SMART KIDS unifică în sine tot ce e mai bun din pedagogia clasică, metode contemporane de dezvoltare şi educare a copiilor, diversitatea serviciilor, profesionalismul pedagogilor şi un nou mod de amenajare a aspectului interior al încăperilor pentru copii, a calităţii materialelor de finisare şi a utilajului.

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Dragi mame şi taţi! Clubul nostru pentru copii este înfiinţat pentu ca copiii noştri minunaţi să aibă posibilitatea de a se dezvolta multilateral şi armonios după o metodă bună.

Cu o deosebită dragoste am amenajat încăperile, am ales un corp didactic calificat, am creat o atmosferă necesară copilului şi minunate posibilităţi de cunoaştere a lumii în acea formă care ideal corespunde cerinţelor lui fireşti.

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Serviciile noastre :

-Mama+copil (de la 1 an)

Un compex de activităţi special elaborate, activităţi - joc în comun cu pedagogul, mame şi copilaş. Activităţile sunt structurate pe moduluri care se perindă unul cu altul cu scopul de a-i oferi copilului posibilitatea de a se adapta.

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Obiectivul principal al activităţilor pentru aceşti copilaşi constă în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi interacţiune cu maturii şi copiii de vîrsta lor.

-Mini grădiniță  de la 1,8 ani

-Pregătirea pentru școală

Program de dezvoltare a capacităţilor intelectuale.

Activităţii pentru dezvoltarea gîndirii logice, a diferitor tipuri de memorie. Aceasta permite copiilor să dezvolte abilităţile de analiză, comparare şi generalizare, să concluzioneze.

Făcînd cunoştinţă cu mediul înconjurător, copilul se familiarizează cu diferite obiecte (denumirea lor, forma, culoarea, predestinarea lor), îmbogăţirea

vocabularului, dezvoltarea vorbirii. La activităţi copiii sunt antrenaţi în diferite jocuri ce sunt orientate la dezvoltarea proceselor cognitive (memoria, atenţia, gîndirea, imaginaţia); dezvoltarea senzitivă (determinarea culorii, formei, mărimii obiectului etc.) ; dezvoltarea motoricii fine şi a degetelor mîinii; dezvoltarea limbajului (lexico-gramatical, fonematic) ; dezvoltarea creativităţii (desenul, modelarea, aplicaţia)

-baby yoga

-Limba engleză

-limba germane

-limba spaniola

-programul școlar primar

-curs de picture si desen,curs de hand made și creativitate,curs de împletitul cu mărgele

-zile de naștere cu eroii preferați

-clubul distractive de odihna

-psiholog

-logoped

Va așteptăm cu drag!

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Smart Kids - oferă cadouri !!!

Adresa: Lev Tolstoi, 24/1

Тel: 069233633

www.facebook.com/smart.kids