Start promoții de vară. În centrele comerciale din Capitală au început reducerile la îmbrăcăminte

Start promoții de vară. În centrele comerciale din Capitală au început reducerile la îmbrăcăminte

-
//
24.07.2017

Forfotă mare în centrele comerciale din Capitală unde a început sezonul reducerilor la hainele de primăvară-vară. Astfel, administratorii magazinelor pun la dispoziţia clienţilor rochiţe cu imprimeuri florale, maiouri, bluze sau pantaloni scurţi - toate la jumătate de preţ. Reducerile sunt valabile până la mijlocul lunii august. În timp ce unii oameni au plecat acasă de la cumpărături cu haine noi, alţii consideră că preţurile nu sunt atât de accesibile. 

Start promoții de vară. În centrele comerciale din Capitală au început reducerile la îmbrăcăminte

În aceste zile, administratorii magazinelor din Capitală au afişat reduceri generoase la colecţiile de primăvară-vară. În acest mod, aceştia speră, că articolele vestimentare se vor vinde ca pâinea caldă.

"Avem reduceri la colecţia de vară. Acum puteţi cumpăra accesorii, îmbrăcăminte şi încălţăminte la preţuri accesibile. Preţurile sunt cu până la 40 la sută mai mici."

"Reduceri la colecţia de vară atât şi de primăvară care au rămas din sezonul trecut. Reduceri de la 30 până la 70 de procente. Găsiţi o varietate v-aş spune mai mult de 70 de procente decât de 30. Ţesături naturale, culori colorate, vii pentru vară."

Reducerile anunţate i-au atras ca un magnet pe mulţi dintre cumpărători, care au plecat acasă cu achiziţii noi.

"E destul de accesibil. Aşa o bluziţă. E destul de bună reducerea. Mai mult de 50 de procente, accesibil. 699 costa şi la moment e 250."

"Sunt până la 50 de procente reducere și de exemplu chiar aici sunt foarte multe de unde să alegi. E foarte convenabil. Mă uitam la rochițe. Începând de la trei sute, adică sunt prețuri foarte bune."

"Sunt prețuri bune.La ziua de astăzi e bine. Preţul e la trei sute, patru sute de lei. Calitatea este foarte bună."

Alţi cumpărători, însă, spun că în ciuda reducerilor, preţurile sunt cam piperate. 

"Prețuri exagerate.M-am plimbat și am ieșit. Sunt foarte umflate preţurile."

"În Europa, reducerile sunt mai mari, iar prețurile sunt mai mici. La noi este mult mai scump."

În aceste zile, în magazinele din Capitală, preţul unui tricou porneşte de la 100 de lei. Bluzele se vând cu 200 - 300 de lei, iar pantalonii scurţi costă aproape 250 de lei. Pentru o rochie, femeile vor scoate din buzunare cel puţin 300 de lei.

Sursa: publika.md