Stomatologii recită poezii. O campanie marca Herbal Therapy!

Stomatologii recită poezii. O campanie marca Herbal Therapy!

-
//
26.03.2018

Pentru că săptămâna trecută am marcat “Ziua Mondială a Sănătăţii Orale”, iar la o zi distanţă a fost sărbătorită “Ziua Mondială a Poeziei”, Herbal Therapy a lansat campania "(Herbal)Terapie prin poezie", în cadrul căreia îi vom vedea pe medicii stomatologi, cei care nemijlocit au grijă de sănătatea noastră orală, în altă postură: cea de oameni care preţuiesc arta, cultura, cărora le place să citească şi să recite poezii.

Stomatologii recită poezii. O campanie marca Herbal Therapy!

“Cam greu medicii s-au lăsat convinşi să iasă din zona lor de comfort şi să accepte această provocare. Dar imediat ce am postat pe pagina noastră de facebook primul video cu medicul stomatolog Ion Burlacu, feedback-ul a fost extraordinar”, a declarat PR managerul companiei, Aura Revenco.

Campania "(Herbal) Terapie prin poezie" va dura până la Paşte.

“Deocamdată ne-am focalizat pe desfăşurarea campaniei în Chişinău. Dar ne-ar plăcea foarte mult ca această idee să capete anvergură la nivel naţional. Vor fi şi femei stomatolog, dar şi stomatologi de alte etnii, cum ar fi indianul Sachin Sachdev, unul din cei mai buni ortodonţi din ţară”, a adăugat PR managerul.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de facebook Herbal Therapy