mamaplus

Un copil a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc

-
//
05.12.2023

Tragedie în comuna ieșeană Ciurea, România. Un băiat de 13 ani, originar din Republica Moldova, a căzut de la etajul 9 al unui bloc aflat în cartierul Visoianu.

mamaplus

În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medicii sosiți la fața locului, copilul nu a mai revenit la semnele vitale, fiind declarat decesul, transmite observatornews.ro.

Potrivit presei române, fratele mai mare al băiatului a mărturisit că nu au existat conflicte și nici nu ar fi dat semne că ar fi depresiv. Astfel, nu este exclusă nici posibilitatea ca totul să fi fost doar un accident tragic.

Copilul de 13 ani venise la Iași cu mama și fratele său. Stăteau cu chirie în cartierul Visoianu și ajunseseră în casă cu aproximativ 30 minute înainte ca acesta să cadă de la etaj. Se pare că acesta rămăsese câteva minute singur în casă, în timp ce mama îl însoțea pe fratele mai mare la lift. Băiatul cel mare a fost cel care l-a găsit și a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”, iar cercetările continuă.