Reţeta zilei: Friptură în ulcele ca la mama acasă

Reţeta zilei: Friptură în ulcele ca la mama acasă

-
//
11.11.2014

Reţeta zilei: Friptură în ulcele ca la mama acasă

Mod de preparare:

Se pregătesc clătitele, fiecare se taie în 3-4 părţi. Brînza se amestecă cu ouă şi sare, acest amestec se înveleşte în clătite - cîte 6-8 clătite la o porţie. Carnea se dă prin maşina de tocat de 2 ori, se adaugă ouăle, laptele, sarea şi piperul, se amestecă bine şi se formează chifteluţe mici - cîte 6-8 la o porţie - şi se fierb la aburi. Clătitele se aşează în ulcele, se stropesc cu unt topit şi se dau la cuptor la temperatura de 180-200°C timp de 5-7 minute.

Reţeta zilei: Friptură în ulcele ca la mama acasă

Sursa