10 motive pentru care merită să veniți la Festivalul Mai Dulce 2017!

10 motive pentru care merită să veniți la Festivalul Mai Dulce 2017!

-
//
15.05.2017

Cel mai dulce festival din Estul Europei revine cu o nouă ediție, scăldată în deserturi savuroase. Echipa Klumea, în frunte cu Nata Albot și Viorica Nagacevschi aduc un omagiu dulcișorului tradițional, ne vor face cunoștință cu deserturile internaționale și vor populariza deserturile raw-vegane.

10 motive pentru care merită să veniți la Festivalul Mai Dulce 2017!

Zeci de gospodine se vor întrece pentru trofeul ”Cireașa de pe tort”. Vizitatorii vor putea gusta din deserturi tradiționale locale, internaționale, dar și raw vegane.

În acest an se va organiza și o paradă a gemenilor. Peste 20 de perechi vor defila la cel mai colorat eveniment al primăverii.

Otilia Stăvilă, cel mai mic și drăgălaș bucătar din țară va găti live o gustoșenie de vă veți linge pe degete, Radu Dumbrava vine cu un atelier creativ pentru copii, Elibraria vă așteaptă cu cele mai dulci, frumoase, colorate și deștepte cărți, împachetate cu mult drag pentru fiecare client în parte, Senzo Book vă așteaptă cu o serie de accesorii,  jucării moi și cărți senzoriale, Julia Rodnițchi - câştigătoarea trofeului "Cireaşa de pe Tort" din prima ediţie a Festivalului vă va învăța să gătiți un desert ca la carte.

Zeci de tineri artiști se vor reuni pe aceeași stradă pentru a se lăuda cu creațiile lor manuale: bijuterii, decorațiuni, accesorii, haine.

Picii vor face ordine în dulap și vor scoate la vânzare jucăriile, cărțile și hainele de care s-au săturat și care s-au păstrat într-o stare bună.

Distracţia va fi condimentată cu muzică de calitate.

Acestea, dar și alte surprize vă așteaptă la cel mai dulce eveniment din Moldova.

Cod Vestimentar: Cât mai colorat;

Data: 21 mai 2017, ora 12.00;

Loc: Vlaicu Pârcălab colț cu Veronica Micle, Chișinău;

Preț la intrare: 50 lei/ adult.

*Copii sub 12 ani și pensionarii (la prezentarea carnetului de pensionar) - gratuit.

Sursa: Mamaplus.MD