Anatol Durbală, despre noul rol de tată

Anatol Durbală, despre noul rol de tată

-
//
15.08.2017

Actorul Anatol Durbală spune că după ce a devenit tată viața lui s-a schimbat din mai multe puncte din vedere și a descoperit unele nuanțe ale vieții.

Anatol Durbală, despre noul rol de tată

„Odată ce am devenit tată am descoperit drumurile din Republica Moldova prin alt aspect. Îmi vine foarte greu să mă țin calm, deja nu de la faptul că e crăpat drumul. Elementar, nu poți trece. Nu pot să înțeleg, niște clădiri, noi nouțe, bănuiesc că cineva i-a dat autorizație, e făcut așa drumul că e imposibil să treci cu căruciorul. Nu înțeleg oamenii care parchează așa. Nu îl costă nimic să lase 60 de cm. Este un om prost crescut și în Africa ar fi prost crescut”, a declarat Durbală în emisiunea Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Anatol Durbală mai spune că duce a devenit tată a descoperit că îmbătrânește. „Și îmbătrânesc cu faptul că văd că zâmbește cu toată gura și eu așa nu mai pot. Cum poți să te bucuri de la faptul că o ții puțin în picioare. Și o invidiez că vreau și eu așa, dar nu mai pot. Și ea tot locuiește într-o țară proastă, însă ea poate să se bucure de viață. Plimbând-o pot să îmi aranjez gândurile. Eu beau o cafea pe bancă. E un fel de meditație”, a conchis actorul.

Sursa: unimedia.info