mamaplus

Antonia, despre educația copiilor. Ce reguli există în familia artistei: „Odată ce intră în casă, nu mai au voie să...”

-
//
09.02.2024

Antonia se numără printre părinții care iau foarte în serios impactul tehnologiei asupra copiilor. Recent, cântăreața a povestit despre regulile care există în familia ei, legate de educația copiilor.

mamaplus

Antonia a recunoscut că nu încurajează foarte mult accesul copiilor la gadgeturi și rețele sociale. Băieții ei, Achim (7 ani) și Dominic (9 ani) nu au avut telefon de la o vârstă fragedă, cum se întâmplă în unele familii.

„Eu am încercat să întârzii momentul și am reușit, culmea. Le-am luat mai târziu telefoane și așa mai departe. Le-au primit acum doi ani sau un an. Le-am spus că există niște reguli. Odată ce intră în casă, nu mai au voie să stea pe telefoane, pentru că au jocuri, console. Acum sunt în perioada de Fortnite”, a precizat recent cântăreața, într-un interviu la Digi FM.

Akim și Dominic s-ar putea să le calce pe urme părinților, având în vedere pasiunile pe care le au. Într-un interviu din octombrie 2023, pentru ego.ro, ei au povestit despre activitățile lor, spunând că sunt atrași de actorie, muzică și dans. Ambii au fost deja la castinguri, unde le-a fost apreciat talentul.

La capitolul fashion, se pare că Antonia este mai indulgentă și le permite băieților să-și aleagă tunsori și haine, după bunul plac. La premiera filmului „Băieți deștepți”, în care joacă tatăl lor, Dominic avea părul tuns scurt și purta cercei în urechi, iar Akim avea o bandană pe cap și părul împletit în codițe. 

În ce privește vacanțele, Antonia spune că în familia lor există cumva o regulă nescrisă. Artista își organizează vacanțe cu copiii și vacanțe în cuplu.

„Copiii trebuie să înțeleagă. Ei sunt puțin ofticoși, că vor și ei, dar mereu le repetăm că mergem și noi ca îndrăgostiții”.

Antonia și-a petrecut o mare parte din copilărie și adolescență în Las Vegas. Ea își amintește cu drag de acea perioadă. Părinții ei au lucrat la circ. Ea a povestit despre cum a învățat să curețe copitele cailor, cum a fost luată pe sus de un elefant și cum visa să învețe echitație.

„Mi-e foarte dor de America. Mai păstrez legătura cu colegii. Chiar aseară mi-a scris prietena mea cea mai bună. O știu de când aveam 9 ani”.

sursa