mamaplus

Cazul surorilor din Anenii Noi găsite moarte: Unde erau părinții

-
//
10.01.2024

Două copile au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Geamăna, raionul Anenii Noi.

mamaplus

Potrivit Puls Media, este vorba despre două surori în vârstă de trei și, respectiv, patru ani.

Părinții au solicitat imediat intervenția unei ambulanțe, însă, din nefericire, copilele au murit până la venirea medicilor.

Ulterior, sursa citată a menționat că părinții fetițelor ar fi aprins focul în soba din locuință, după care s-ar fi dus într-o anexă a casei și le-au lăsat pe copile fără supraveghere.

Din cauză că aceștia ar fi supraîncărcat soba cu cărbuni, s-ar fi aprins tavanul casei în care se aflau cele două copile.

Bărbatul a mers în ospeție la un prieten din mahala, iar femeia ar fi rămas să se ocupe de treburile casnice prin anexa locuinței. Ulterior, aceasta a intrat în casă și a găsit cele două copile în stare de inconștiență.

Femeia le-a scos din odaia în care se aflau și le-ar fi dus în anexa casei, după care l-a sunat pe tatăl vitreg al acestora, iar ultimul a solicitat intervenția ambulanței.

Familia ar fi originară din localitatea Baccelia, raionul Căușeni, și de ceva vreme locuiește în satul Geamăna, raionul Anenii Noi, într-o locuință care a fost pusă la dispoziție de către administrația locală.

Angajații IP Anenii Noi au inițiat un proces penal în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.