mamaplus

Copiii lui Kate Middleton, pregătiți de psihologi. Și starea psihică a prințesei nu este deloc una bună

-
//
23.04.2024

Kate Middleton trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Soția prințului William a fost diagnosticată cu cancer, iar acum face chimioterapie. Potrivit surselor regale, starea ei psihică nu este deloc una bună, scrie protv.ro.

mamaplus

Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, trec și ei prin momente foarte dificile. Conform celor mai noi informații, micuții primesc consiliere psihologică pentru a face față acestei perioade grele cu care se confruntă mama lor.

Încă de când au aflat despre diagnosticul crunt, Kate și William au făcut tot posibilul să îi protejeze pe cei trei copii.

Dezvăluirea diagnosticului lui Kate Middleton, făcută în mod strategic pe 23 aprilie, a coincis cu începutul vacanței de Paște a copiilor, permițându-le acestora să le explice situația micuților într-un mediu calm și fără influența comentariilor din exterior. Prințesa și-a dorit foarte mult ca micuții ei să nu fie afectați psihic și emoțional, de aceea a cerut ca ei să primească sprijin psihologic în această perioadă, departe de mediul școlar.

Acest lucru reflectă lecțiile învățate după moartea tragică a lui Lady Di, când prinții William și Harry s-au confruntat cu pierderea mamei lor fără o pregătire emoțională adecvată. În efortul de a preveni ca proprii lor copii să treacă prin traume similare, Kate și William iau măsuri pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice eventualitate.

În aceste vremuri dificile, solidaritatea și sprijinul reciproc au devenit esențiale pentru a rămâne puternici în fața adversității. În timp ce lumea privește cu speranță, Kate Middleton își continuă lupta curajoasă împotriva cancerului, inspirând milioane de oameni prin determinarea sa.