mamaplus

COVID-19 a luat viața unui polițist din Chișinău, tată a doi copii. Bărbatul avea 42 de ani

-
//
15.06.2020

Un ofițer din cadrul Poliției Naționale a murit, fiind răpus de noul coronavirus. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Acesta a activat în cadrul Poliției din anul 1997.

Potrivit unui comunicat al MAI, polițistul s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a luptat mai mult de două săptămâni pentru viață, fiind internat în cadrul Spitalului Republican.

„Din cauza unor maladii concomitente de care suferea și care au dat complicații pe parcursul tratamentului, în această noapte a fost confirmat decesul.

Din numele conducerii MAI, transmitem condoleanțe familiei și colegilor de serviciu și ne exprimăm deschiderea pentru a oferi suportul necesar în această perioadă complicată”, se menționează în postarea MAI.

Până în data de 15 iunie, 238 de angajați ai Ministerului au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Dintre ei, 132 s-au vindecat, iar 105 sunt în stare medie și satisfăcătoare și urmează tratament.