Cum va fi vremea în weekend si săptămâna viitoare

Cum va fi vremea în weekend si săptămâna viitoare

-
//
17.11.2017

În weekend vremea se strică și vom avea parte de ploi și vreme mai rece. Potrivit meteorologilor, de săptămâna viitoare va cădea lapoviță, iar temperaturile vor coborî până la -7 grade.

Cum va fi vremea în weekend si săptămâna viitoare

Astăzi cerul este variabil în toată țara. În nordul țării sunt prognozate +5 grade Celsius, în capitală vor fi +8 grade, iar în sudul republicii se vor atesta +10 grade Celsius. În orele nocturne minimele vor fi de 0…5 grade.

Sâmbătă, cerul va fi noros, iar vremea va fi ușor instabilă pe alocuri. Averse slabe vor cădea în partea de nord a țării. Temperatura termică a aerului va fi de +5…+10 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra 0…4 grade Celsius.

Duminică vremea instabilă se menține. Sunt prognozate averse în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor fi în scădere. Maxima zilei va oscila între +3…+8 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra 2…6 grade.

Potrivit sinopticienilor, începând de săptămâna viitoare vremea se răcește brusc. Vom avea lapoviț iar mercurul din termometre va indica -3 grade pe timp de zi și -7 grade noaptea.

Sursa: stirilocale.md