Dragostea din tei, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Dragostea din tei, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

-
//
02.10.2015

Dan Balan atinge un nou succes - „The Rolling Stone”, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti.

Dragostea din tei, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Dragostea din tei” a ajuns pe locul intai in top-urile din peste 30 de tari, ocupand locul 3 in topul vanzarilor din Marea Britanie, cu incasari de peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platina si Discul de Aur in majoritatea tarilor europene, precum si in Asia si America Latina.

Super hit-ul „Dragostea din tei” a fost inclus pe lista celor mai vandute single-uri din istoria mondiala a muzicii.

In 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiul „Grammy” in calitate de co-autor al piesei “Live your life”, interpretata de celebra interpreta Rihanna si rapper-ul T.I..In prezent Dan Balan se pregateste de lansarea noului sau single, intitulat „Funny Love”. Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Hit-ul "Dragostea din tei", al celor de la O-Zone, a fost inclus de prestigioasa revista "Rolling Stones" in clasamentul celor mai iubite 50 de piese cantate de formaţii de baieti. Acestea  s-au clasat pe locul 18, fiind depasiti de trupe celebre precum Backstreet Boys, One Direction, N'Sync sau The Jackson Five.

Sursa: Perfecte.md