Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

-
//
29.08.2017

Fotografa Diana Rudenco se pare că nu se oprește la arta fotografică și deschide o galerie întru-totul neobișnuită pentru orașul nostru.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

“GALLERIA Concept Store” este un magazin conceptual în care arta respiră culoare, linii și forme, obiecte de artă, tablouri, un design art deco, care te face să te simti foarte cozy. Această minunată galerie îmbină o expoziție de artă și o colecție limitată de încălțăminte pentru femei cu un design italian sofisticat. La deschidere au fost prezentați pantofi clasici, botine cu elemente etnice și broderii, texturi inedite, bocanci cu aplicații din metal. O colecție cu 24 de modele de încălțăminte care au surprins printr-un design superb.

La lansare au fost przenți cei mai notorii oameni de la noi: Vlada Stati, Olesea Diacova, Mihaela Strîmbeanu, Ana Cernicova, Dara, Olga Fedosenco, Olga Busuioc, Gabriela Antocel, Lilu, Olga Paduraru.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

Interpreta Dara și solista teatrului Național de Operă și Balet, Ana Cernicova, au avut un performace acompaniat de talentatul pianist Marcel Lazar. Oaspeții au fost sensibilizați până la lacrimi.

Invitații s-au regăsit în creația artiștilor și au trăit emoții puternice.

În cadrul acestui eveniment, au fost expuse lucrările pictorului Ștefan Eșanu, iar oaspeții au avut ocazia să dicute cu pictorul despre lucrări și să achiziționeze unele din ele. În “GALLERIA Concept Store” au fost expuse și lucrările renumitului sculptor Jiglițchii Veaceslav. Invitații au fost impresionați de linia de sculpturi “Толстушки”

Seara s-a încheiat pe ritmurile muzicii interpretei Elena Karafizi, acompaniată de Andy Oncea.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! Cum ți-a venit ideea să lansezi un concept store?

Pentru mine ca artist este foarte importantă dezvoltarea artei la noi în țară. Ideea unei galerii de artă care să găzduiască un magazin de încălțăminte mi-a venit acum șase luni. Am lucrat la acest proiect împreună cu Renata Nedelco, care este co-fondatoarea galeriei. Proiectul este într-o continuă dezvoltare.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! Ce este un concept store?

Nu este nici un showroom, nici un boutique, noțiunea de concept store ar putea fi tradusă ca “magazin complet de lifestyle”. Un loc de cumpărături, relaxare, întâlnire și distracție.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! De ce dezvoltarea artei?

Cu toții ne dorim să trăim într-o societate cultă, cu oameni inteligenți, responsabili, activi și valoroși. O societate cu oameni care iubesc arta este o societate dezvoltată și respectată.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”!

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! Care sunt aspirațiile tale la moment?

Vreau ca acest oazis “Galleria Concept Store” să dăruiască un nou concept de shopping la noi în țară, femeile să vină după inspirație și comunicare, să găseacă piese inedite la noi în gallerie, care să le facă fericite.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! Cât va dura expoziția lui Ștefan Eșanu în cadrul “GALLERIA Concept Store”?

Expoziția va dura o lună. Iar peste o lună vom avea o expoziție nouă.

Fotografa Diana Rudenco a lansat “GALLERIA Concept Store”! Cât este de importantă arta în societate?

O noua atitudine față de artă și față de viață ne face să privim cu alți ochi frumosul și să înțelegem mai ușor sensul existenții noastre. Orice efort ne introduce în sfera largă a culturii, cu alte cuvinte, ne cultivă, ne incită activitatea spiritului, ne avântă, ne înalță, ne înnobilează. Cultura îl face pe om om.

Sursa: Mamaplus.MD