Janna Friske oferă primul său interviu la întoarcerea în Rusia

Janna Friske oferă primul său interviu la întoarcerea în Rusia

-
//
03.11.2014

Vestita interpretă rusă Janna Friske recent s-a întors acasă după ce a urmat un tratament de lungă durată în SUA, iar apoi un curs de reabilitare în Riga. Artista deocamdată refuză să apară în fața publicului larg ținând relații numai cu oamenii cei mai apropiați și părinții. Interpreta a dat acordul și a vorbit doar cu jurnaliștii postului Tv rus NTV, în cadrul emisiunii  «Tâ ne poveriși!» (N-o să-ți vină să crezi) răspunzând la câteva întrebări prin telefon.  

Janna Friske oferă primul său interviu la întoarcerea în Rusia

După cum a relatat Friske ea încă nu și-a revenit pe deplin, dar se simte mult mai bine. Casa părintească în care se află acum vedeta împreună cu fiul său Platon se află la o distanță de 20 km de la Moscova. În jurul casei sunt instalate camerele de supraveghere pentru a nu permite jurnaliștilor să pătrundă în viața privată a Jannei.

Întrebată de feciorul său Janna a răspuns: «Feciorașul, slava Domnului este liniștit, acum doarme, este un băiețel bun. Am împlinit deja un an și jumătate. Mereu aleargă, iar mama și bunică aleargă după el ». Janna le este recunoscătoare părinților, care au amenajat camera pentru copii, pregătind și un pătuț pentru nepoțel.