mamaplus

Librarius trimite cărțile în vacanță și anunță reduceri grandioase pentru luna iulie!

-
//
15.07.2021

Cărțile de pe rafturile librăriilor s-au trezit cu un dor aprins de mare, munte, soare, voie bună și așteaptă cuminți să le luați în concediu. Până la data de 21 iulie 2021, Librarius anunță cele mai vibrante reduceri în toate magazinele. Efectuați cumpărături de la 250 lei și puteți beneficia de -7% reducere, de la 500 lei o reducere de -14%, iar de la 1000 de lei -21%!
 

mamaplus

La Librarius veți găsi:

  • Cărți din diverse domenii – istorie, cultură, dezvoltare personală, literatură artistică, artă și multe activități pentru cei mai dinamici copii;
     
  • Jocuri interactive pentru toată familia – Marrakech, Monopoly, Squadro, Speedy Word și Mr. Wolf sunt doar câteva care vor pune la încercare atenția, memoria și iscusința fiecărui jucător;
     
  • Birotică – hârtie colorată, creioane, plastilină, carioci, care va ține ocupat fiecare pici pentru o perioadă îndelungată și-i va pune la încercare dibăcia.

Acum e momentul să profitați de reduceri și să efecuați cumpărături în librăriile Librarius din plăcere. Bucurați-vă de lectură! Și dacă doriți să trăiți cele mai intense clipe în librărie, Librarius Cafe este locul perfect care îmbină mirosul delicios al cafelei cu mirosul unei cărți noi!

mamaplus

Potolește-ți setea de reduceri cu ofertele speciale oferite de Librarius!

P.S. Promoția este valabilă doar pentru magazinele Librarius.
 

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md