mamaplus

Lumea bună face lumea și mai bună. Redirecționează 2% către CCF Moldova

-
//
11.03.2024

E foarte simplu să fii bun, iar în această perioadă e nevoie de cele 2% din bunătatea ta pentru ca să rupem singurătatea copiilor pentru totdeauna. Astfel vei ajuta un copil să rămână lângă părinții lui. Redirecționează 2% la codul fiscal 1011620001828

mamaplus

Începând cu anul 2017, fiecare cetățean, angajat oficial în câmpul muncii, are dreptul să decidă unde ajung 2% din impozitul pe venit. Chiar dacă el nu va lua această decizie, banii oricum ajung la stat.  

Din 1 ianuarie 2024, autoritățile au decis să modifice legislația. Eligibili pentru acest mecanism de direcționare a taxelor rămân doar persoanele care posedă semnături electronice.

Apelul de astăzi e către contribuabilii care fac activități electronice, dispun de semnătura digitală.

Ce trebuie să faci:

  • Te autentifici pe portalul servicii.fisc.md/ -> Persoane Fizice -> Declarație electronică-> Accesezi serviciul (sau direct-> servicii.fisc.md/edec.aspx )
  • Decalarații – declarație Nouă –> Declarație Precompletată –> CET18
  •  Jos, la finele declarației precompletate – se accesează Modifică
  •  Opțional – Se bifează Diseminarea mesajelor (cu caracter fiscal)
  •  Jos la – secțiunea a cincea se completează câmpul M1 – codul fiscal al instituției/organizației pentru redirecționare
  • Accesează butonul SALVARE
  •  Se accesează declarația de la „NOI” -> CET18 Declarația…. -> Se previzualizează pentru verificare suplimentară -: după se aplică „semnătura”, apoi se accesează „Trimite”

Până pe data de 30 aprilie 2024, poți redirecționa cele 2% din impozitul pe venit către CCF Moldova, iar noi vom avea grijă să te informăm ulterior ce am făcut cu banii tăi.

Fiecare formular completat înseamnă speranță pentru o familie care din cauza sărăciei riscă să-și lase copilul în grija statului. 

  • Dacă cu 98% din banii tăi decide statul, cu 2% decide tu. 

Împreună, noi toți cei care credem în puterea FAMILIEI, în anii precedenți am colectat următoarele sume:

Cu acești bani ne-am continuat munca pentru a ajunge la cei mai afectați copii. Am ajutat 153 de copii din 58 de familii să rămână împreună, prevenind separarea și încălcarea dreptului la o familie. 

În medie în anii precedenți echipa noastră a lucrat cu 7961 de copii, în anul 2023 cu peste 500 de copii. La fel am oferit asistență și suport tehnic, instruind aproape 600 de specialiști din sectorul social și educațional. Avem o misiune de a schimba vieți și a transformăm sistemul. 

Te invităm și încurajăm să ne sprijini și în acest an, redirecționând cele 2% către noi, la Codul Fiscal  1011620001828.

Să știi că nu e puțin, atunci când suntem mulți, puținul se înmulțește.