Meghan Markle va lansa o carte de bucate, iar banii vor servi unui scop umanitar

Meghan Markle va lansa o carte de bucate, iar banii vor servi unui scop umanitar

-
//
19.09.2018

Meghan Markle va lansa o carte de bucate în curând, iar fanii ei sunt încântați. Acesta este primul proiect solo al Ducesei de Sussex și, evident, are un scop umanitar.

Meghan Markle va lansa o carte de bucate, iar banii vor servi unui scop umanitar

Profitând de capitalul uriaș de simpatie de care se bucură, Meghan Markle va lansa o carte de bucate, cu rețete delicioase, în beneficiul supraviețuitorilor tragicului incendiu de la Grenfell Tower care a avut loc în Londra, vara trecută. În acest scop, Meghan s-a întâlnit cu femeile din comunitatea locală, în luna ianuarie, înainte cu patru luni înainte de a se mărita cu Prințul Harry,  și a continuat să meargă constant acolo.

Meghan Markle va lansa o carte de bucate, iar banii vor servi unui scop umanitar

Aceste femei conduc o bucătărie, numită Hubb Community Kitchen, care îi ajută pe cei care și-au piedut casele în devastatorul incendiu, oferindu-le acestora mese gratuite. Când Meghan a aflat că bucătăria comunitară nu mai putea fi deschisă decât două zile pe săptămână, din cauza lipsei de fonduri, a venit cu ideea de a lansa o carte de bucate, pentru a strânge banii necesări funcționării acesteia toată săptămâna. În prefața cărții de bucate, Meghan a povestit cât de mult au impresionat-o femeile din comunitate, plăcerea de a găti și de a ajuta, în același timp, oameni aflați în restriște, fiind neprețuită.

„Am simțit imediat conexiunea cu bucătăria; este un loc unde femeile râd, plâng, jelesc și gătesc împreună. Având aceste identități culturale sub același acoperiș, apare un spațiu care îți dă senzația de normalitate, în cea mai simplă formă a sa – nevoia de a te conecta cu cineva, de a avea grijă de cineva, de a aparține, prin mâncare și prin momente de criză sau bucurie. Mă pot regăsi în toate acestea.”

Meghan Markle va lansa o carte de bucate, iar banii vor servi unui scop umanitar

Cartea cuprinde rețete din Orientul Mijlociu, nordul Africii, Europa și culturile est-mediteraneene

Cartea se numește Together: Our Community Cookbook (Împreună: Cartea de bucate a comunității noastre) și costă 10 lire. Toate profiturile provenite din vânzări vor merge spre Fundația Regală Ducele și Ducesa de Cambridge și Ducele și Ducesa de Sussex, banii urmând a fi donați Hubb Community Kitchen, pentru ca bucătăria lor să poată rămâne deschisă șapte zile pe săptămână și să continue să ajute supraviețuitorii incendiului. Rețetele sună absolut delicios și includ Curry de pui cu nucă de cocos, Pui persan cu Barberry Rice, Chilli verde cu avocado și prăjitură răsturnată cu prune, fiind inspirate din Orientul Mijlociu, nordul Africii, Europa și culturile est-mediteraneene.

Mai mult, Ducesa de Cambridge are o mulțime de susținători celebri în primul ei proiect solo, printre care și prietena ei Serena Williams, care a scris pe contul ei de Twitter: „Obișnuiam să îți spun Meghan (și încă o fac), dar dragă Ducesă de Sussex, primul tău proiect, Together, cartea de bucate care aduce împreună femei din toate culturile, mă face să fiu deosebit de mândră de tine și să aștept cu nerăbdare să o citesc. Este minunată.”

Dat fiind că Meghan, deși a pledat de fiecare dată pentru o alimentație sănătoasă, a declarat că e gurmandă, că iubește pastele și, din când un când un pahar de vin roșu, suntem convinși că milioanele ei de admiratori, și în special admiratoare, care deja îi copiază ținutele, modul de a se farda și de a-și aranja părul, se vor grăbi să-și achiziționeze cartea de bucate, cu atât mai mult cu cât aceasta este scoasă cu un scop nobil.

Sursa: viva.ro