mamaplus

Noi detalii despre dispariția tinerei însărcinate din Orhei: Șoferul mașinii în care a urcat spune că fata a coborât peste 1km

-
//
18.04.2024

Șoferul automobilului în care a urcat tânăra dată dispărută la Orhei, ar fi declarat polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul. Cel puțin despre asta scrie Primul în Moldova citat de unimedia.info.

mamaplus

Totodată, suspectul refuză să conlucreze cu ancheta, a menționat poliția. Între timp, căutările tinerei continuă. Astăzi, oamenii legii au intervenit cu drone și câini de căutare, iar angajații IGSU au efectuat verificări pe râul Răut. 

Potrivit surselor, bărbatul ar fi fost ridicat de acasă, din localitatea Chișcărenii Noi, raionul Telenești, in jurul orei două dimineața. În curtea lui a fost găsită și mașina în care a urcat tânăra, vehiculul fiind ridicat și trimis la expertiză. Bănuitul refuză să conlucreze cu ancheta. 

De asemenea, Ion Mocanu, iubitul Anei, a declarat că „pe camere la poliție a văzut mașina”. „Ea vrea să urce în urmă, dar i-o fi zis ceva șoferul și ea a urcat în față. A mers un kilometru-doi înainte, a oprit într-o parcare, a stat vreo 6-7 minute, după care s-a întors înapoi spre Slobodca, la ieșirea din oraș”, a spus tânărul.

Ieri, oamenii legii au anunțat că, șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută din Orhei a fost reținut. Potrivit poliției, fata este de negăsit în continuare, iar bărbatul nu colaborează cu ancheta.

Tânăra de 19 ani, dispărută fără urmă din Orhei, este însărcinată în a 6-a lună. Despre aceasta a declarat o rudă a acesteia într-un mesaj pe rețele. Fata este de negăsit, după ce în seara zilei de 12 aprilie, aceasta ar fi urcat într-un automobil de ocazie și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

„Este o veste îngrijorătoare. Sper că va fi găsită în siguranță cât mai curând posibil. Este important să se alerteze autoritățile și comunitatea locală pentru a sprijini căutarea ei – se numește Ana-Maria Guja are 19 ani și este însărcinată în șase luni. Aceasta s-a urcat într-o mașină de ocazie de ieri seara la ora 21 și nu-i nici o veste de la ea. Rog cine a văzut-o sau a auzit ceva despre ea să scrieți sau să sunați la 112”, se arată în mesajul femeii.

„Fata locuia împreună cu prietenul”, a mai scris ruda tinerei.

O tânără de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, a dispărut fără urmă, după ce a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din oraș la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Astfel, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.