mamaplus

„Nu mă plâng”. Natalia Morari, întrebată din ce bani trăiește: „Tot ce ține de copil, am susținere de la Veaceslav și bunica e alături”

-
//
01.04.2024

„Tot ce ține de viața copilului am susținere de la Veaceslav. Eu stau în apartamentul care îi aparține fiului meu împreună cu el, în același bloc cu bunica, suntem vecini, mama lui Veaceslav”. Astfel a răspuns jurnalista Natalia Morari, întrebată la un interviu pentru Dorin Galben din ce bani trăiește.

mamaplus

„Eu am propriul meu salariu în cadrul companiei pe care o gestionez, este compania mea. Tot ce ține de viața copilului am susținere de la Veaceslav. E normal.

Eu stau în apartamentul care îi aparține fiului meu împreună cu el, în același bloc cu bunica, suntem vecini, mama lui Veaceslav. Asta e mare noroc să trăiești alături de bunica. Eu nu mă plâng, salariul meu este foarte bun pentru RM, dar nu mi-ar fi suficient ca să am grijă de copil. Eu am pierdut foarte mult în venituri de când s-a întâmplat totul”, a răspuns Natalia Morari, întrebată din ce bani trăiește.

La 12 aprilie 2021, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel.

La începutul lunii mai, Natalia Morari a oferit declarații inedite, în premieră, despre tatăl copilului său. Prezentatoarea TV a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante întrebări. Fanii au profitat imediat și au întrebat-o pe jurnalistă ce nume poartă fiul ei, Rem. „Rem a avut un tată-donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai vroiam să amân nașterea copilului până voi întâlni „bărbatul visurilor mele”. Dar ce ține de xerox- asta am înțeles încă la ecografie”, a scris atunci jurnalista, în mediul online.

Abia în septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că Veaceslav Platon e tatăl fiului ei. „Am decis să spun, ca să nu mai fiu șantajată”, a explicat jurnalista. „Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Vă rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită”, a adăugat aceasta, într-o postare pe Facebook.

A urmat un mare scandal, cu implicarea numelui televiziunii la care Natalia Morari era cofondator și plecarea acesteia din televiziune.

Platon a luat apă în gură, timp de 2 zile, după dezvăluirea făcută de Natalia Morari, apoi a venit cu o reacție. El a postat secvențe video în care apare o paradă militară filmată în Marea Britanie, cel mai probabil în Londra, acolo unde se zvonește că s-ar afla. Afaceristul părea să nu fie deranjat de scandalul de amploare iscat la Chișinău, după dezvăluirile Nataliei, și a dat de înțeles că se amuză pe seama situației create.

La începutul lunii octombrie, Natalia Morari și Veaceslav Platon au fost surprinși la o plimbare, pe străzile Londrei.

Relația dintre cei doi a continuat, deja în mod deschis, iar jurnalista a realizat și câteva interviuri cu omul de afaceri. În octombrie,Platon a fost cel care a intervievat-o pe Morari, într-un interviu în care aceasta a răspuns ce ar schimba, dacă ar putea da timpul înapoi.

Sursa: Unimedia.info