mamaplus

O femeie a născut gemeni la o lună după ce dăduse naștere altui copil

-
//
28.03.2019

Caz medical neașteptat în Bangladesh. O femeie în vârstă de 20 de ani a mers la sfârșitul lunii februarie la spital, unde a născut un băiețel născut prematur. 
 

Peste 26 de zile, femeia a acuzat dureri și a fost dusă la spital. Acolo i s-a făcut o ecografie și s-a constatat că era gravidă și a născut gemeni, a dezvăluit bbc.com. Doctorii au văzut că era gravidă și au supus-o imediat unei cezariene. Miracolul medical se explică prin faptul că femeia avea două utere separate. 

„Când pacienta a venit la spital și i-am făcut ecografie, am descoperit că era însărcinată cu gemeni. Am fost șocați. Niciodată n-am mai întâlnit așa ceva”, a spus Sheila Poddar, medic la spitalul unde i-a fost descoperită sarcina cu gemenii. 


Gemenii nou-născuți sunt perfect sănătoși. Prima oară, femeia a născut la spitalul din Khulna. A doua oară a mers la spitalul din localitatea Jessore. Nu se știe de ce prima oară a mers la un spital, iar a doua oară la altul. 
 

Femeia a spus că „e un miracol că toți copiii mei sunt sănătoși. Sper să-i cresc pe toți fericiți”.

Ea este foarte îngrijorată din pricina situației financiare precare, fiindcă soțul ei câștigă echivalentul sumei de 90 de dolari!