mamaplus

O tânără și-a pus capăt zilelor, după ce a suferit patru avorturi spontane

-
//
01.05.2023

Și-a dorit un copil, dar a murit cu dorința asta. Așa s-a încheiat viața unei femei din Regatul Unit. După patru avorturi spontane suferite în încercarea de a avea un copil, femeia nu a mai putut suporta durerea și și-a pus capăt vieții. A fost găsită fără viață, în casă, de soțul ei, scrie observatornews.ro.

mamaplus

Jemma Zoezee a trăit toată viața cu speranță. Femeia din Cae Ddol, Abergele, a fost găsită fără suflare în casă, chiar de soțul ei. Și-a dorit să fie mamă și a sperat mereu că, într-o zi, visul ei o să devină realitate și își va putea strânge pruncul în brațe. A murit însă cu dorința neîndeplinită, răpusă de durere și disperare. Anthonio Zoezee, bărbatul cu care era căsătorită de cinci ani, a vorbit cu durere despre soția lui, relatează Mirror.

Era una dintre cele mai amabile, grijulie, dar încrezătoare tinere pe care le-am întâlnit vreodată. Era plină de energie. Cea mai dulce fată pe care o voi cunoaște vreodată. A lăsat o amprentă în tot ceea ce a întâlnit”, a spus soțul ei.

Jemma suferea de depresie și nu putea să treacă pestea cea de a patra sarcină pierdută. În final, după trauma suferită, a pierdut lupta cu gândurile și durerea. 

Fratele ei are inima frântă

Având în vedere circumstanțele particulare, probabil că acțiunile ei au fost cu intenția de a-și pune capăt vieții în acea zi”, a spus un oficial al poliției. 

Asa Roberts, fratele ei, are inima frântă. Știa cât de mult suferea sora lui.

Pe 16 decembrie 2022, micuța meu Jem și-a pierdut lupta cu gândurile. Sunt atât de mândru de Jem pentru cât de mult a luptat pentru a fi fericită… în cele din urmă, tristețea ei a fost prea mult de suportat. Jem adora copiii și a făcut-o întotdeauna. Ea a făcut parte din copilăria atâtor oameni. A fost bonă de-a lungul anilor și a lucrat într-o creșă. Apoi, a cunoscut-o pe a doua iubire a vieții ei, fiica mea Ava-Skye. Copiii au adus atât de multă fericire în viața lui Jem. Durerea de a-și pierde copiii a fost prea mare pentru ea. Jem, te iubim atât de mult. Ne este dor de tine în fiecare zi. Ava încă așteapă să sune „jemjem”. Nu te vom mai fi niciodată la fel fără tine. Ne trezim în fiecare dimineață sperând că acesta a fost doar un vis oribil. Acum nu te mai doare, cu toții ne-am fi dorit să fi putut face mai mult. Te iubesc atât de mult Jem, fratele tău Ace” a spus fratele ei.