mamaplus

Paris Hilton arată fanilor primele fotografii cu bebelușul ei

-
//
24.10.2023

Paris Hilton a împărtășit cu fanii primele fotografii cu Phoenix Barron, fiul ei în vârstă de opt luni.

mamaplus

Mămica în vârstă de 42 de ani a călătorit pentru prima oară împreună cu fiul său la New York. Paris a imortalizat momentul și a împărtășit fotografiile pe rețelele sociale, transmite stirileprotv.ro.

„Prima dată în New York pentru scumpul meu îngeraș Phoenix", a scris Paris pe Instagram, conform People. 

Paris nu a primit însă reacția așteptată din partea internauților. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile cu micuțul Phoenix au spus că cel mic ar avea probleme de sănătate.

Fotografiile au atras o mulțime de reacții negative. Unii internauți s-au legat de felul în care arată fiul lui Paris Hilton și au găsit un prilej de a glumi.

După valul de comentarii negative care au venit spre ea și spre fiul ei, Paris Hilton a reacționat și a spus că bebelușul său este perfect sănătos.

„Trăind viața în lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile, dar a vorbi despre copilul meu, sau al oricui altcuiva, este inacceptabil. Acest lucru mă doare mai profund decât pot descrie cuvintele. Am muncit din greu pentru a cultiva un mediu care se bazează pe iubire, respect și acceptare și mă aștept la același lucru în schimb.(...) Sunt o mamă mândră și muncitoare, iar copilul meu este perfect sănătos, adorabil și angelic", a spus ea. 

mamaplus