Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

-
//
06.03.2017

Cinci martie este ziua mondială a copiilor la radio și tv. Cu această ocazie, am discutat cu cîțiva copii celebri de la noi, aparițiile cărora sunt destul de frecvente pe micile ecrane, în emisiuni radio ș.a. Am aflat de la ei, când pentru prima oară s-au văzut la televizor, ce senzații au avut și care sunt emisiunile lor preferate.

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Mihai Ungureanu 

Dansatorul Mihai Ungureanu  este elev la liceul Teoretic cu Profil de Arte „Mihail Berezovschi”, în clasa VI. Dansul pentru Mihai a fost alegerea perfectă și pasiunea care l-a marcat. Primii pași în lumea dansului i-a facut la 3 ani și 10 luni, la clubul de dans sportiv ”Gloria”. Prima apariție la tv a fost în calitate de invitat la emisiunea ”Sare și Piper” de la Jurnal tv, după care au urmat multe alte invitații. Emisiunile  preferate ale micului dansator sunt cele de sănătate, modă și dans. Adoră să privească fotbalul la tv. Deși are 12 ani, Mihai nu renunță să privească desenele animate. Are vise mari legate de viitor și speră să le realizeze aici, acasă.

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Ionela Țăruș

Numele Ionelei Țăruș este cunoscut publicului de la noi, dar și de peste hotare. Mica dansatoare a format un cuplu cu Mihai Ungureanu, pe ringurile de dans din cadrul multor concursuri și festivaluri. Azi, Ionela dansează separat, dar are aceeași atitudine scenică demnă de o mică artistă în devenire. Prima apariție la tv a fost cu mulți ani în urmă. Ionela Țăruș are în palmaresul ei și experiența de prezentatoare tv. Aceasta a prezentat câteva ediții speciale din cadrul unor emisiuni de la Moldova 1. Deși face dans, mica vedetă și-ar dori să devină prezentatoare tv și să cucerească instantaneu publicul, de pe micile ecrane.

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Eva Timuș

Eva Timuș, un talent cu care Moldova se poate mândri! Tânăra interpretă de 13 ani, a devenit cunoscută după mai multe participări la concertele lui Renato Usatîi, precum și la concursul „Детская Новая волна”. Prima apariția e Evei la tv a fost în luna februarie 2016. Adoră emisiunile de la Discovery Channel, însă, recunoaște că este captivată de tehnologiile informaționale, de internet.

Mica interpretă nu exclude, că într-o zi va deveni vedetă tv, căci are experiență de prezentator în cadrul unor evenimente și ceremonii.

Mai mult, aceasta s-a filmat și într-un videoclip al artistului rus, Oleg Gazmanov, dar și în filmul actorului și producătorului Renat Davletiarov. Afirmă, că dacă ziua ar avea 30 de ore, ar face și o meserie mai inedită, ca cea de clovn, de exemplu. În viață totul e posibil, dacă îți dorești!

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Emilia Jereghi

La doar șase ani, fiica regizorului Valeriu Jereghi, Emilia, a reușit să devină cea mai tânără actriță din Moldova. Anul  2015 a fost unul semnificativ pentru ea, când s-a lansat oficial în cinematografie. Micuța Emilia a fost protagnista filmului ”Milika”, regizat de însuși tatăl ei.

Despre prima apariție a Emiliei la tv, ne-a relatat mama micei actrițe, Ana Barduc. Aceasta a fost în Curtea Metropoliei Moldovei, când Emilia avea un an și jumate și a venit să-l susțină pe tata, care în acel an, a fost decorat cu ordinul ”Paisie Velicikovski„ de către mitropolit. Atunci, Emi a fost provocată de către un reporter să-și exspună părerea despre eveniment.

La vârsta de 4 ani, fetița a fost captivată de ”Povestea de seară” de la Moldova 1, și-a dorit mult să ajungă acolo. Visul a devenit realitate când am ajuns cu ea la televiziunea națională. Moldova1 era în căutare de copii noi, astfel, Emilia a trecut prin niște probe cu prezentatoarea Galina Lazarenco. A fost foarte mobilizată și pasionată de acel proces. La moment, duce o rubrică în ”Magazinul Copiilor”.

Deși, Povestea de seară” nu se mai produce la Moldova 1, aceasta rămâne preferata emisiune a Emiliei, dar și emisiuni despre mediu, animale și natură.

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Nikita Dubov

Nikita Dubov are doar 9 ani, dar este deja un toboșar renumit de la noi. A participat la diverse evenimente private, concerte în cluburi de noapte ca: "Cocos", "Lazy", "Bastion", "SARGON", "Studio", dar și în mai multe orașe din Ucraina - Odesa, Kiev și Солнечный берег  din Bulgaria. Are experiență în proiecte mari – ”Moldova are talent” și "Украина мае талант". La fel, acesta s-a filmat și într-un videoclip al lui Adrian Ursu, dar a avut și evoluții în cadrul concertelor lui "Zdob și Zdub","Alex Calancea Band" și "Rupt" .

Prima apariție la tv a fost la vârsta de 6 ani, la "Moldova are talent". Îi plac desenele animate, dar, este captivat mai mult de internet, de muzică.

Pe 4 martie, Nikita va participa în proiectul ucrainean "Украина мае талант". Evoluția lui în scenă va fi  alături de fratele mai mic, Ilie, cu care vor interpreta în duet piesa ”Living On A Prayer” de Bon Jovi. Visează la un viitor măreț și crede cu certitudine, că împreună cu fratele mai mic vor deveni staruri internaționale.

Prima apariție la tv a copiilor celebri de la noi

Xenia Bugneac

Sursa: Mamaplus.MD