Prințul William a declarat că deocamdată nu vrea al doilea copil

Prințul William a declarat că deocamdată nu vrea al doilea copil

-
//
18.03.2014

La parada în cinstea Zilei Sf. Patrick, Prințul William, în vârstă de 31 de ani, în sfârșit a comentat zvonurile precum că soția sa Kate Middleton, în vîrsta de 32 de ani, este însărcinată pentru a doua oară.

Prințul William a declarat că deocamdată nu vrea al doilea copil
La 17 martie, la Aldershot s-a sărbătorit Ziua Sfântului Patrick. La parada în cinstea sărbătorii s-au prezentat Ducele și Ducesa de Cambridge. Kate Middleton, pentru a treia oară, a optat pentru un palton de culoare verde închis de la marca britanică Hobbs, care a fost completat cu o centură lată de piele de crocodil.

Cu toate eforturile noastre nu am reușit să vedem burta rotundă a Kate Middleton, care se zvonește că ar fi însărcinată cu gemeni. Și nu e de mirare! Prințul William i-a asigurat pe toți cei interesați precum că ei deocamdată nu preconizează apariția unui nou membru al familiei.

“Poate  într-o zi. Deocamdată, ne este suficient un copil”, - citează ediția britanică Daily Mail.

Trebuie de menționat că, zvonurile despre a doua însărcinare a Kate Middleton apar regulat. La început lunii martie, ediția britanică a revistei OK! a văzut lumina tiparului cu un titlu cutremurător, "Vă informăm că ducesa este însărcinată cu gemeni".