mamaplus

Război rece între Victoria Beckham și nora sa, Nicola Peltz: ”Nu se suportă!”

-
//
05.08.2022

Dacă la luxoasa nuntă totul părea roz între familii, se pare că armonia nu este chiar la ea acasă în familiile Beckham – Peltz. PageSix a dezvăluit în exclusivitate că fosta Posh Spice e la cuțite cu nora sa cea bogată, iar problemele ar fi apărut tocmai după ce aceasta s-a căsătorit cu Brooklyn. ”Între ele, e un adevărat război rece”, subliniază sursa citată.

Peltz, în vârstă de 27 de ani, abia ce s-a măritat în aprilie cu Brooklyn, fiul de 23 al starurilor David și Victoria Beckham. Se pare că lucrurile au devenit tensionate chiar înainte de nuntă. Un apropiat al familiei britanice a dezvăluit sursei citate: ”Nu se suportă și nu-și vorbesc! Pregătirea nunții a fost îngrozitoare.” 

Se pare că nora nu a dorit niciun fel de implicare a Victoriei pentru nuntă, iar comunicarea a fost foarte limitată. Comportamentul rece al milionarei Peltz nu a ajutat-o pe Victoria să se apropie de ea și să-i vadă părțile bune.

Zvonurile spun că Nicola, o actriță care nu s-a remarcat cu ceva măreț până acum, se simte amenințată de socrii săi celebri în toată lumea și simte cumva că aceștia ar eclipsa-o. Publicația care a dezvăluit aceste dedesubturi a contactat părțile implicate pentru un drept la replică, însă se pare că nimeni nu a dorit să comenteze.

Nunta tinerilor a fost unul dintre evenimentele de top ale anului, toată pregătirea ajungând în jurul fabuloasei sume de 4 milioane de dolari.

Averea familiei Beckham, estimată la 400 milioane de dolari este mică, comparativ cu cea de 1 miliard şi jumătate de dolari a magnatului Nelson Pelz, în vârstă de 79 de ani. Acesta şi fostul model Claudia, în vârstă de 65 de ani, sunt părinții Nicolei, soția lui Brooklyn.