mamaplus

Robert de Niro a devenit tată pentru a şaptea oară la vârsta de 79 de ani

-
//
09.05.2023

Între cel mai mare copil al lui Robert de Niro, Drena De Niro, şi cel mai mic, sunt 51 de ani. 

mamaplus

Din familia De Niro mai fac parte Raphael, 46 de ani - el şi Drena sunt copiii lui De Niro şi ai primei sale soţii, Diahnne Abbott -, doi copii din a doua căsătorie, Elliot, 25 de ani, şi Helen, 11 ani, şi gemenii Aaron şi Julian, în vârstă de 27 de ani.

De Niro are, de asemenea, patru nepoţi. 

El a dezvăluit noul sosit atunci când o jurnalistă care îi lua un interviu a început să pună o întrebare, spunând: „Nu, nu, nu: „Ştiu că ai şase copii”. Actorul a corectat-o, răspunzând: „Şapte, de fapt. Tocmai am avut un copil”, a adăugat el. 

De Niro a declarat pentru ET Canada că el crede „că trebuie să fie iubitor cu copiii săi”, în ciuda faptului că uneori trebuie „să fie sever în privinţa unor lucruri”. 

„Adică, nu există nicio cale de a ocoli asta cu copiii. Nu-mi place să fiu nevoit să fac legea şi chestii de genul ăsta. Dar, uneori nu ai de ales”, a spus el, scrie Mediafax.ro.

„Şi orice părinte, cred, ar spune acelaşi lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce este corect pentru copii şi să le oferi beneficiul îndoielii, dar uneori nu poţi”.