mamaplus

Soțul lui Paris Hilton are un copil despre care s-a aflat la câteva zile după nuntă

-
//
17.11.2021

Poate că viaţa celebrei Paris Hilton este lină şi fără surprize, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre proaspătul său partener de viaţă. Actualul ei soț are un copil din flori, de doar 9 ani, pe care l-a văzut o singură dată până acum, potrivit unui material exclusiv PageSix.

Carter Reum, în vârstă de 40 de ani, are o fetiță cu Laura Bellizzi, o vedetă a reality show-ul “Secrets of Aspen” de pe VH-1, şi care a avut o relație pasageră cu celebrul Mel Gibson. Femeia locuieşte în California cu copilul, a dezvăluit un apropiat sursei citate.

Un reprezentant al lui Carter Reum a clarificat: ”Cei interesați cunosc povestea de 10 ani. Carter îşi întreține copilul, nu există o relație tradițională tată-fiică, însă o sprijină financiar de când s-a născut.”

Proaspătul soț al lui Paris Hilton este un autor, investitor şi antreprenor american, care a pus bazele unei cunoscute firme de investiții, M13 Ventures.

Milionarul a semnat un document prin care recunoaşte fetița pe care o are cu Laura Bellizzi, în ciuda faptului că nu a efectuat niciodată un test de paternitate.

La vremea respectivă, când Laura Bellizzi era însărcinată, presa bănuia că tatăl ar fi fost Mel Gibson.