mamaplus

Un câine din Capitală a ajuns la reanimare din cauza unei jucării populare

-
//
10.05.2024

Un câinișor din Capitală a nimerit în spital după ce a mâncat o jucărie din cauciuc pentru animale. Acesta a avut nevoie de o operație ulterior. Despre toate cele întâmplate a povestit stăpânul câinelui, care a venit cu un mesaj în mediul online dedicat tuturor deținătorilor de animale de companie.

mamaplus

„De mai bine de două zile sunt într-o stare care nu poate fi descrisă în cuvinte, o stare de gol și inacțiune. Mailo, câinișorul meu a nimerit în spital și, ulterior, pe masa de operație din cauza că a mâncat o bucată dintr-o jucărie pentru animale…”, a scris autorul postării, transmite Știri.md.

 

Acesta nu a oferit multe detalii, însă în mesajul său îi roagă pe toți deținătorii de animale de companie să arunce aceste jucării, în cazul în care le au. 

„Nu dați astfel de jucării din cauciuc animalelor dumneavoastră, chiar dacă sunt scumpe și de înaltă calitate. Am fost cât pe ce să-mi pierd câinișorul. (…) Mulțumim Centrului de Oncologie Veterinară și Terapie Intensivă Zoomama pentru serviciul și abordarea profesională într-o situație dificilă. Acum avem o recuperare lungă în față, însă am reușit să facem totul la timp”, a scris acesta. 

De asemenea, acesta promite că va obține verificări în magazinele zoo din Capitală. „În acest sens, vin cu salutări către toate magazinele zoo, vă așteaptă aventuri de neuitat în timpul verificărilor. Vă promit”, a punctat el.