Vera Brejneva va naște la anul viitor

Vera Brejneva va naște la anul viitor

-
//
14.09.2017

Într-un interviu oferit la Festivalului „New Wave“, interpreta a făcut o declarație neașteptată despre familia sa, care a provocat zvonuri despre o eventuală sarcină. Vera Brejneva a spus că, la anul viitor, probabil va veni la festival însoțită de încă un copil.

Vera Brejneva va naște la anul viitor

Fanii nu exclud faptul că a fost o glumă de-a interpretei, însă mulți au luat în serios declarația ei.

„Visul meu este să revin la“ New Wave la anul viitor, dar cu încă un copil„, a declarat vedeta.

Este demn de remarcat faptul că, de când s-a căsătorit cu Constantin Meladze, mereu au apărut zvonuri despre sarcina blondei. Iar Brejneva a declarat în mai multe interviuri că este pregătită să devină mamă pentru a treia oară și că abia așteaptă să se întâmple.

Vera Brejneva va naște la anul viitor

"Am deja doi, dar vreau să fie mai mulți Pentru că m-am născut într-o familie mare, am fost patru și ne-a fost confortabil, în ciuda absenței unor oportunități financiare. Am fost foarte prietenoși, ni s-au impus valorile corecte. Cred că într-o familie mare și educarea copiilor este mai corectă, copilul crește imediat în societate, chiar dacă este înconjurat de familie. Uneori mi se pare că fiind singur la părinți, copilul devine egoist. Sonia are deja 16 ani. Încă câțiva ani și își va dori să plece. Uneori mă gândesc: Cum așa, Sara va fi singură? Atunciîmi doresc mai mulți copii", a declarat Vera într-un interviu recent.

Vera Brejneva va naște la anul viitor