Vreme frumoasă și temperaturi de +18 grade. Când se răcește vremea

Vreme frumoasă și temperaturi de +18 grade. Când se răcește vremea

-
//
13.11.2017

Săptămâna debutează cu vreme frumoasă și maxime ridicate pentru această perioadă din an. În următoarele zile temperaturile vor încep vor coborî ușor, iar vremea se va răci.

Vreme frumoasă și temperaturi de +18 grade. Când se răcește vremea

Astăzi cerul va fi variabil. Soarele se va ivi de după nori, iar temperaturile vor fi ridicate. La Edineț se vor înregistra +14 grade Celsius, la Chișinău vor fi +17 grade, iar la Leova se vor atesta +18 grade Celsius. În orele nocturne minimele vor coborî până la 3…6 grade Celsius. Vântul va sufla din est, cu până la 10 m/s, iar nivelul de umiditatea va fi de 60 de procente.

Marți, vremea nu se schimbă esențial. Cerul se menține variabil, iar temperaturile coboară cu câteva valori. În nordul țării, la Edineț se vor atesta +9 grade Celsius, la Chișinău vor fi +12 grade, iar la Leova maxima va fi de +13 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra 4…5 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, iar nivelul de umiditatea va fi de 60 de procente.

Miercuri, vremea se răcește. Cerul va fi variabil, iar maxima zilei va oscila între +5…+9 grade Celsius. În orele nocturne mercurul din termometre va indica 2…6 grade Celsius.

Sursa: stirilocale.md